Forresten…

Standard

….Kan jeg godt anbefale at se “Anna Pihl” i aften. Jeg har set afsnittet på SPUTNIK. Dette afsnit er noget mere realistisk end det sidste mandag.

Det er udemærket at man kan gense diverse programmer. Det er bare træls, at det koster penge at se genudsendelser. DR viser gratis alle deres programmer på nettet.

Reklamer

6 responses »

 1. Det vil jeg så glæde mig til at se 🙂

  Iøvrigt hiiidser min mor sig op over, at Anna Pihl er SÅ urealistisk. Jeg har spurgt hende, om hun ville synes det var mere ophidsende at se en Anna Pihl bag et skrivebord afsnit efter afsnit… for så endelig at springe op og fange en cykeltyv udenfor sit vindue i afsnit 12 ;-D

 2. Ja, Sputnik er ret smart. Og selvfølgelig ville det være rart, hvis det var gratis, men det ER der jo ikke ret meget der er, nutildags. Heller ikke DR’s programmer, faktisk. Vi betaler jo trods alt den der medielicens for at få adgang til dem… 🙂

 3. Off topic spørgsmål:
  Hej Tina.
  Hvordan gik det med at overføre tidligere indlæg til wordpress?
  Kunne du få alle indlæg med, var det svært osv. Jeg overvejer nemlig også at flytte bloggen, men vil gerne have historikken med.

  Håber du vil dele lidt viden omkring dit flytteri.

 4. Hej Signe 🙂
  Sagen er faktisk den, at jeg ikke har kunne finde ud af at flytte fra smartlog. Men jeg har lavet et link til mine gamle skriverier indtil jeg finder ud af hvordan man gør. Så jeg er også modtagelig overfor imput 🙂 Men jeg har kun oplevet, at wordpress har fungeret upåklageligt, bortset fra at jeg ikke kan importere mine gamle poster….

 5. Er det nu jeg skal afsløre, at jeg sad og overførte samtlige indlæg!! manuelt fra Frontpage til WordPress? Manner for et molboarbejde, som bestemt ikke er ønskværdigt, men det var min eneste mulighed på daværende tidspunkt :-/

 6. Jeg har siddet og brugt aftenen til at finde ud af, hvordan det kan gøres. Desværre viser det sig, at mine evner ikke rækker så langt, inden for dette xml-halløj.
  Men det lyder godt, at du er glad for wordpress.
  Jeg styrer en wordpress blog på mit arbejde, og der har jeg heller ikke fundet noget at klage over.

  @Anita: Pyhh haa, jeg får helt sved på tanken om at skulle flytte alt manuelt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s