Åhh nej

Standard

Jeg hader lyden af en kasse med legetøj, der bliver vendt ud på gulvet, når man lige har ryddet op. Vi har ellers fået en del frisk luft i går. Svigermor skulle have nogle møbler på plads. Det kostede hende en is bagefter. Vi fik også en ny lænestol, og det krævede en mindre omrokering i stuen. Men det fint og den ekstra siddeplads kan vi godt bruge.

Tonje er på overnatning hos en veninde. Hun ringede hjem og skulle have en taske over med nattøj og tandbørste. Så vi har haft glæden af Mathilde. Eller lige for tiden er hun hårdt arbejde. Hun er det mest kontrære barn jeg kender. Hun smider sig alle vegne, og blev således båret ud af en tøjbutik i går, efter at hun havde hevet tøj ned af hylderne. Hun er også begyndt at slå når hun ikke får sin vilje.

Det er rigtig træls. Når det sker, kommer hun ind på værelset. Jeg ved bare ikke om hun helt forstår det endnu. Men vi må jo starte et sted. Når man er 2 ½ år, kan det være svært at kommunikere, og så er man jo nødt til at bruge hvad man har ved hånden. (bogstaveligt talt)

Har dit barn slået, og hvad gjorde du ved det?

Reklamer

2 responses »

  1. Hmmm kender en elitepædagok, nævner ingen navne. der engang sagde.. Skal det gøre ondt på mig skal det også gøre ondt på dig… Hehe Remember?? Men tror ikk den går putte..
    Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s