Det høje C

Standard

Pigerne sidder ude i badekarret. De hviner og skiger. Den ene formår simpelthen at hidse den anden op. Det tærer på moderen, at hun hele tiden skal ud og bede dem om at dæmpe sig. Men vi bor nu engang i et boligbyggeri, hvor jeg ville få pip, hvis jeg var vores nabo. Sådan noget sætter atter gang i mine boligdrømme.

Ellers har det da været en skjøn dag derude, ikk?

Reklamer

4 responses »

  1. Det må man sige det har, vi kan slet ikke klage på vejrsiden:)

    Noget af det jeg er meget glad ved efter at jeg er flyttet i hus er netop den der tagen hensyn til som jeg er kommet ud over. Jeg kan nu gøre tingene når det passer mig og det er dældulme dejligt:)

  2. Tja vi er sådan placeret her hvor vi bor at det kun er ude vi kan forstyrre, da isolering eller lydtætning om du vil er så god at ingen hører os absolut ingen.Vi har forhørt os da William er ret så glad for at skrure op for fjernsynet i en højde som jeg jo mener kan vække de døde og jeg er ellers ikke sart. Men ingen har hørt noget som helst så jeg er holdt op med at tysse og havde dårlig samvittighed når der er larm her i huset.

  3. Det må være dejligt at ingen hører ingen. Sådan er det desværre ikke her. Jeg kan høre når naboen får besked på sin MSN ex. Og underboerne kan vi også tydligt høre. Men de har ikke noget at lade høre fra sig, for de larmer også :O)

  4. Jeg er LYKKELIG for, at der er så lydtæt her. Jeg hører stort set intet til underboen, selvom de har 2 børn. Det eneste der generer er at de smækker med døre, og så hopper jeg ½ meter. Men bliver det ikke værre end det er nu, så overlever jeg fint. Thank God!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s