Træg trafik

Standard

Vi har været vidt omkring i i denne flyvefartsferie. Målet var min morbrors 50 års fødselsdag. Det er jo altid dejligt at se familien på Lolland og omegn. Vi tog atter engang ophold i et sommerhus i den lille by Kramnitse. Det var et super sommerhus, omend vi ikke fik brugt så meget tid i det.

Onsdag drog vi af kl. 12.30. Så kunne vi nemlig nå en færge i Spodsbjerg kl. 16.00. Vi sparer nemlig 160 km ved at sejle fremfor at køre over broen. Men vi var vist lidt for kække optimister. Damen ved billetteringen, kunne ikke love os plads, men der var en lille chance. Så kunne vi ellers holde og se den ene kæmpe lastbil efter den anden køre ombord. Vi fik også set et af hverdagens små dramaer. En kvinde var åbenbart kommet for sent til sin reserverede plads, og er man ikke på plads til tiden, så bortfalder pladsen og man må tage plads i den ordinære kø. Det passede godt nok ikke damen, som overfaldt den stakkels mand der sørger for at alle kommer ombord i rette rækkefølge. Men han var gudskelov kold overfor hendes pinlige optrin. Hu  holdt faktisk mange biler efter os. Men dét skal de ha´Skandlines. Alle kom med, også hende den sure. Så proppet til sidste køretøj, kunne vi ellers lægge fra.

Selve ferien var ret så hyggelig. Fredag gik med at hjælpe med lidt oprydning og afslapning i feriehuset. Lørdag startede ud med det dårligste vejr man kunne tænke sig. Regnen bare silede ned, og vi var opsatte på en tur i Knuthenborg Park.  Vi er jo ikke sådan nogen, der lader os slå omkuld af lidt regn, så vi kørte frisk afsted. Minsandten om ikke det holdt op med at regne og det skønneste vejr tittede frem bag skyerne.

Det var en forrygende oplevelse. Tonje og jeg har været der før, da vi boede i Næstved. Men det var manden og Mathildes første gang. Hun sad og tronede foran og udpegede de forskellige dyr. Hun fik også en tur i abebussen, hvor hun ikke rigtig kunne stå for det farvestrålende foder man for til aberne. Det skulle hun selv lige smage på. Det var vist slet ikke så ringe. Vi kom også lige i tide til halvabefodring og giraffodring. Så det var en super dag.

I dag ville vi så med en nogenlunde tidlig færge hjem. Så vi kørte forbi min morbror og tante med morgenbrød kl. 9.00. Vi talte om hvorvidt vi skulle bestille plads på færgen. Vi blev enige om at jeg skulle prøve at ringe og høre ad. Føj en nedtur. Alt optaget, næste ledige overfart var kl. 15.45. Så vi blev enige om at så kunne vi ligeså godt tage broen hjem. Det blev så til 5 timer lang rasletur hjem.

Men det skal dog ikke ødelægge en dejlig weekend :O)

Reklamer

One response »

  1. Det lyder som nogle rigtig dejlige dage, i har holdt jer.

    Tak for de søde ord på bloggen, men ingen grund til bekymring alt er okey. Især nu hvor vi har fået internettet tilbage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s