Anno 2007

Standard

Ak ja, så er det blev blevet tid til status over året, der er gået. Det er gået stærkt i år og jeg må indrømme, at jeg ikke erindrer en hujende fis af hvad der er gået for sig i år. Så jeg må rode lidt i arkiverne.

Januar:

Ja, der fik jeg vist nok klippet et pænt stykke for meget af mit hår.  Men nu er det atter tilbage i sin vante længde. Sikke noget ged!

Jeg begyndte også hos DDV. I håb om at tabe mig. Men jeg kunne ikke holde fokus og det gled ud i sandet. Sikke noget ged.

På jobbet mistede vi en kollega efter lang tids sygdom. Sikke noget ged.

Jeg flyttede min blog over til WordPress. Sikke en god ide!

Marts:

Startede ud med noget sygdom og tur til Lolland. Min mormor blev 70. Vi tog os en uge i sommerhus ved samme lejlighed. Sikke en god ide!

I sommerhuset skulle vi have haft besøg af mandens bror, men eftersom ungdomshuset blev ryddet, blev al hans frihed indraget. Han er politier. Sikke noget ged.

Jeg blev også fotgraferet af polisen. Men jeg fik aldrig en bøde. Heldigvis!

Jeg formåede også at prøve at blive væk fra familien under en tur i søndervig. Sikke noget ged.

April:

Der fik jeg den gode ide at jeg ville prøve de nye slankepiller Acomplia. Jeg fik det megadårligt af dem og måtte holde med at tage dem. Havde virkningen så bare været større end bivirkningen. Sikke noget ged!

Maj:

Vi drog atter til Lolland for at deltage i festivitas for familien. Denne gang var det min morbror der fyldte rundt. Sikke en god ide!

Juni:

Sommerferien startede for vores vedkommende. Vi skulle ha´været til fyns land, men huset blev oversvømmet. Så gik turen i stedet til Ebeltoft. Jeg var syg af noget mavevirus de første par dage. Men så tog vi ellers fat og fik besøgt dyr af en hver tænkelig art. Sikke en god ide!

Juli:

Ja, der var ikke det helt vilde at skive hjem om. Den stod på ferie og et dejligt besøg af min smukke dejlige veninde Sus. Sikke en god ide! Tonje var i Portugal med sin far og havde vist sit livs oplevelse.

August:

Mathilde startede i børnehave. Det er bare toppen af poppen at gå i børnehave. Hun er virkelig sej til det! Sikke en god ide!

September:

Vi var på en skøn forlænget weekend i København. Vi fik set det mest og alligevel mangler vi meget. Sikke en god ide!

Oktober:

Manden fik tilbudt nyt job. I samme firma, men med meget bedre vilkår. Vi begyndte at tale om hus. Vi kiggede også på et enkelt, men det var ligesom bare ikke os. Så var der en der var ved at bygge…. om det kunne være noget for os? Sikke en god ide!

Så fik jeg også forskrækket mig selv ved at fortrække en brystmuskel, som var lige ved at ende med at være en blodprop, fordi lægens EKG-maskine lever sit eget liv. Sikke noget ged!

November:

Vi besluttede endeligt at vi ville bygge. Så nu venter vi på forår og sol. Sikke en god ide! Vi fik også løftet sløret for at Vagn var Nanna Birk Larsens morder. Kedeligt…. Sikke noget ged!

December:

Har stået i julens tegn. Om lidt skal min mand fejres med kalas! Tillykke min skat!

Så er året brugt, ja nærmest slugt. Jeg glæder mig til at se hvad 2008 bringer.

 Rigtig godt nytår til dig og dine kære!

Reklamer

7 responses »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s