Face it!

Standard

Åhh, det der facebook, det er altså bare en tidsrøver. Men det er nu ganske hyggeligt at finde familie og gamle venner. I mens er Mathilde i gang med at smuksere sig med lipgloss. Det l.o.r.t er over det hele, men hun føler sig megalækker.

10022008148.jpg

Vi har taget en beslutning. Mathilde skal til at stoppe med den ble. Hun er 3½ år og vi har taget beslutningen for hende. Så nu har vi de tørre bukser klar. For der vil komme uheld, selvfølgelig vil der det. Men vi er beredte!

Nu vil jeg hygge mig og tillade mig lækker kaffetår i aften. Jeg kan jo gå sent i seng!

Reklamer

One response »

  1. Vores Yngste er også blefri nu. Han fylder 4 til maj. Han har selv – langt hen ad vejen – fået lov til at bestemme tempoet, og det har været godt for ham (og os). Det var engang efter sommerferien, hvor vi havde været i Italien, og han havde rendt rundt uden ble meget af tiden. Da vi kom hjem meddelte han i børnehaven, at han ikke ville have ble på, og det respekterede vi. I et stykke tid kunne han godt komme og bede om at få en på alligevel, og så fik han det.
    Om natten bruger han den dog stadig, og det varer nok lidt, før den er tør om morgenen.

    Men det er dejligt ikke mere at skulle slæbe bleer og alt muligt andet med. I bilen ligger bare en lille pose med et pare rene underbukser, bukser og strømper i tilfælde af, at der skulle ske uheld.

    Pøj-pøj med projektet, hvis man kan sige sådan 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s