I keep dancing on my own…

Standard

Altså hvem har lige stylet hende der Robyn på den musikvideo???  Hun er da så sød, at det næsten er en forbrydelse at gøre hende så grim.

Ja, det er så hvad man kan hidse sig op til når man har sommerferie. 1 dag mere + weekend, så er det bal forbi. Det er nok godt det samme… Jeg sidder vist lidt for meget  her foran skærmen og ser lidt for meget vampyrserie 🙂 Selvom Damon og Stefan Salvatore ikke når Edward Cullen og co. til sokkeholderne.

Vi er også så småt igang med forberede Mathildes skolestart. Vi købte en hulens masse bogpapir i Bilka i dag. Jamen hvad skete der for os? 10 ruller til en 50ér. Og hvor mange bøger skal hun have bundet ind? Svaret er 1! Men Brian kan ikke tåle at se tilbud. Så når hun skal i 7. kl. har vi stadig bogpapir med heste og lyserødt tingel tangel… 🙂 Men ungen glæder sig og det gør vi også. Et andet emne der optager Mathilde, er hendes fødselsdag til september. Der arbejdes i tema og farmand, er ansat som kok og tjener. Hun får en Nintendo i fødselsdagsgave. Den har hun ønsket sig siden jul, så nu må det være tid 🙂

Nå nu er mit vampyr afsnit ved at være klar!! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s